[SLOWPITCH] Otvárame sezónu s medzinárodne hľadaným zločincom: Prišli sme, videli sme a nesieme 3. miesto z Domažlického otvíraku 13.6….

HURÁ Covida sme zahnali Trnava cestujéééé.
Náš prvý tohtoročný turnaj, ktorého sme sa nevedeli dočkať, sa konal v malebnom mestečku Domažlice, ktoré sa nachádza presne 502 km od Trnavy.
Vycestovali sme v pomerne novej zostave s našimi adoptovanými hráčmi z Goodsports, hosťujúcou Panthersáčkou, medzinárodne hľadaným zločincom, ktorého policajti nechceli pustiť ani za hranice okresu a s pánom inžinírom (Julo ešte raz gratulujem).
Po skoro 7-hodinovej ceste sme konečne dorazili do cieľa. Je 22:30 keď nám pani domáca oznamuje, že krčmy sú len do 23:00 hod. no viac nám nebolo treba odhodili sme bágle a utekali do prvého baru na orosenú čapovanú dvanástku. Ak by to niekoho zaujímalo stihli sme dve.
No nič vo všetkej počestnosti sme si išli ľahnúť a tešili sme sa na prvý hrací deň.
Sobota
Za sprievodu BZUM BZUM BZUM sme naklusali na ihrisko, kde sme sa postavili proti prvému súperovi.
Oldstars Trnava – Beta Buky
Beta Buky boli pre nás pomerne nový tím so starými tvárami. Keby ste to náhodou nepostrehli Beta Buky sú vlastne Rytíři Trutnov na čele s Přeclom (to je tak veľký ujo na nadhode).
Do zápasu sme nastúpili tak ako zvyčajne. Prvý inning nám utiekol, druhý tiež a zobudili sme sa až v treťom inningu, kde sme zabojovali a dali pár slušných bodíkov. Na tomto zápase sme potrebovali otestovať našich legionárov zo zámoria a poviem vám, osvedčili sa viac ako naše stálice.
Konečný výsledok 9:17 pre Buky. (Ale nasúkať Rytířum 9 bodov, som na vás pyšná team môj)
Wolfs Domažlice – Oldstars Trnava
Nabudení a povzbudení výkonom sme sa vrhli do druhého zápasu. Wolfíkom sme ukázali, kto je vodca smečky a krásnymi odpalmi a úžasnými zákrokmi v poli sme vybojovali naše prvé sezónne víťazstvo.
Konečný stav zápasu 1:13
Oldstars Trnava – Waynes Pardubice
Pri tomto zápase sa trošku viac rozpíšem. V prvom rade musím pochváliť celý tím za neskutočnú bojovnosť a odhodlanie. Normálne mi aj slza ukápla, ale vráťme sa k zápasu. Celý zápas sme hrali vyrovnanú hru, tvrdo sme búšili do pálky, takmer žiadne chyby v poli. Dokonca sme aj Waynov vynervačili, čo zakončili tromi errormi a Waynova nadhadzovacia maska letela cez pol ihriska. No potom to prišlo. Súper začal búšiť tiež, teda nezačal až tak moc búšiť, ako našej zadnopoliarke slečne Errorke ušli dve lopty medzi nohami a boli z toho 4 dobehy. Nakoniec sme Waynov nechali vyhrať. Faktom je to, že tento zápas bol úžasný a myslím si, že aj diváci mali o športový zážitok postarané.
Končený stav zápasu: 6:8
Deň sme zavŕšili prehrou, ale za to veľmi pekným zápasom. Konečná bilancia prvého hracieho dňa 2 prehry a 1 výhra. Pekne všetci do sprchy a hor sa na pravé české jídlo. Večer bol dlhý a plný rôznych dojmov a pojmov, niekoho vyplo, iných vyvrelo pred intrákom a zábava gradovala na plné obrátky. BZM, BZM, BZM…….. Snáď si našu párty užili aj Buky a Waynes ? Robíme to pre všetkých….
Nedeľa:
Vstávať a cvičiť spachtoši!!!!
Trutnov HSM – Oldstars Trnava
Prvý ranný zápas je vždy najťažší, všetci sú stuhnutí, svalovica aj na vlasoch. No čo vám poviem, kým sme sa znovu nakopli, vyfasovali sme vééééľa bodov, ktoré sme museli doháňať, čo sa nám aj darilo. Keď sa tím konečne prebudil, bol už 3 inning prvého zápasu. Naštartovali sme všetky motory a doťahovali sa na HSM, žiaľ neúspešne. Chýbal nám jeden inning navyše.
Konečný stav zápasu 9:7 pre HSM
Oldstars Trnava – Red Hots Plzeň
Ďalší nováčik so starými tvárami. Plzeň si prišla s novou značkou RED HOTS. Rozohraný Oldstars nedal novo-starému tímu šancu a vyklepali sme ich ako nedeľné šnicle. Propáčte ?
Konečný stav zápasu 12:3
Do posledného zápasu sme nastupovali netradične osprchovaní, vyvoňaní, takmer v rifliach. Nikto už neveril a nedúfal, že si zahráme semifinále, však sme prehrali všetko, čo sa dalo aj nedalo. Zázrak menom Wolfs nám zabezpečil postup do semifinále, keď v napínavom zápase vyhrali nad HSM Trutnov.
Wolfíci ospravedlňujem sa, že som vo vás neverila.
Beta Buky – Oldstars Trnava (6:0)
Staré známe nové Buky. Tentokrát nám nedali šancu a vyprášili nás nenormálne. Nepomohli ani Robove vorvane v zadnom poli ani Denisove rýchle nohy a dlhé príhody. Hold nedali nám šancu.
Po 4 prehrách a 2 výhrach sme sa umiestnili na nečakanom 3. mieste nášho prvého turnaja Českej slowpitchovej ligy. Na tomto úspechu sa podieľali:
Ženy: Baťa, Doris, Táňa, Anička (Mariška), Errorka (Erika), Lili
Muži: Boban, Lacko (stike out), Robo, Denis, Julo, Dudy, Efi
Funclub: Dudyho Ivanka
Patrí vám veľké ďakujem!
TÁ, KTORÚ NETREBA MENOVAŤ